U bevindt zich hier: Home » Freelance

Bent u opzoek naar een ervaren freelancer

Bent u opzoek naar iemand die uw websiteontwerpen kan realiseren, of bent u een programmeur en bent u opzoek naar een ontwerper? Wellicht kan ik u dan van dienst zijn.

Freelance Webdesigner

Bent u een programmeur en bent u opzoek naar iemand die uw software een passende look kan geven, of bent u een DTP'er die naast drukwerk ook websites wil aanbieden? Dan kan ik u wellicht van dienst zijn. Ik kan uw bedrijf versterken door deze diensten uw bedrijf aan te bieden.

Freelance Webdeveloper

Bent u een vormgever en bent u op zoek naar iemand die uw websiteontwerpen kan realiseren naar een werkende website? Dan kan ik u wellicht van dienst zijn. Ik kan uw bedrijf versterken door deze diensten uw bedrijf aan te bieden. Ik kan u helpen uw website ontwerpen om te zetten naar een werkende website. Volledig op maat, gerealiseerd in HTML, CSS, PHP en jQuery, uiteraard compleet geoptimaliseerd voor een ultieme zoekmachine indexatie.

Freelance Vormgever

Bent u een bedrijf, die naast uw bestaande diensten, ook vormgevingdiensten zoals drukwerk wilt aanbieden aan uw klanten? Dan kan ik u wellicht van dienst zijn. Ik kan uw bedrijf versterken door deze diensten uw bedrijf aan te bieden. Door mij als freelancer in te huren worden deze werkzaamheden uitgevoerd vanuit uw bedrijf en u of uw klant krijgt hierbij ook volledig intellectueel eigendom over de producten die ontworpen worden.

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring