U bevindt zich hier: Home » Stageplek
Let op: Op dit moment zijn er geen stageplekken meer beschikbaar

Wie waren de vorige stagiaires ?

IMPRESSIEVIDEO Wat vond je van de stageperiode? 2019 Rochelle Heijltjes 4e jaars Media-/Applicatieontwikkelaar 2019 Ticho Geerlings 2e jaars Media Vormgeving 2018 Danny Eiweleit 2e jaars Applicatie en mediaontwikkelaar 2018 Chris Bosch 2e jaars Art & Design 2018 Stein Milder 3e jaars Developer 2018 Roel Joling 4e jaars Mediavormgever 2017-2018 Sybren Giesbers 4e jaars Mediavormgeving 2017-2018 Romée Wandel 4e jaars Mediavormgeving 2017 Demi Janssen Wat vond Demi van haar stageperiode? 2017 Stein Milder Wat vond Stein van zijn stageperiode? 2016 Roel Joling 2e jaars Mediavormgever 2016 Kim Hoogeboom 4e jaars Mediavormgever 2016 Jimmy Brinkhuis 2e jaars Media Developer 2015 Eva de Heer 4e jaars Art & Design 2015 Lars Verhoeven 2e jaars Multimedia Design 2014 Sophie Zweers 2e jaars Art & Design

Veelgestelde vragenlijst

Hieronder vindt je antwoorden op de meeste gestelde vragen betreffende stage lopen bij Timeless Design.

1. Wat zijn mijn werkzaamheden als designer?

Als designer leer je werken met programma’s zoals Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe Indesign. Als Designer ben je voornamelijk bezig met het photoshoppen van afbeelding ten behoeve van drukwerk en websites en zal je betrokken zijn bij het gehele ontwerpproces van huisstijlen (logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers en folders) en online media (webdesign, social media design, contentdesign)

Naast deze werkzaamheden zal je ook periodiek werken aan verschillende soorten blogberichten

2. Wat zijn mijn werkzaamheden als developer

Als developer ben je voornamelijk bezig met webdevelopment en ontwikkeling van webapps. Je zult voornamelijk schrijven in de programmeertalen html, css, javascript, jquery, php en mysql. Je zult met diverse collega’s vanuit het pand contact hebben bij het ontwikkelen van online software en backend (BE) en frontend(FE) webdevelopment.

Naast deze werkzaamheden zal je ook periodiek werken aan verschillende soorten blogberichten

3. Wat zijn mijn werkzaamheden als communicatiestudent

Als communicatiestudent ben je voornamelijk bezig met het schrijven van webteksten, het onderhouden van social media en speel je een grote rol in het bedenken en begeleiden van reclamecampagnes

4. Moet ik een opdracht hebben vanuit school?

In de meeste gevallen krijg je altijd vanuit school een opdracht en deze proberen we zo goed mogelijk op te pakken tijdens de stageperiode. Indien je geen opdracht hebt regelen we onderling een persoonlijk project. Een project waar je zelf het onderwerp van mag verzinnen. Het doel hiervan is een project te bedenken waar je echt precies kan doen wat jij later met je kennis wilt doen en waar je passie zit.

5. Hoe groot is het bedrijf?

Timeless Design is een eenmansbedrijf. Timeless Design werkt in een pand met andere bedrijven waaronder een bedrijf gespecialiseerd in online transacties en webshops, een automatiseerder en fotograaf. Je werkt dus op een locatie waar je in contact komt met diverse takken online techniek en design.

6. Waar kom ik te werken?

Alle stagiaires inclusief ikzelf (Frank van der Heijden, Timeless Design) werken vanaf 1 kantoorruimte. Het kantoor is van ruime grootte en naast 2 werkplekken is er ruimte voor kleine vergaderingen. Naast het kantoor is er toegang tot een keuken met koelkast en magnetron en een grote kantine die ook te gebruiken is als presentatieruimte.

Je loopt stage op de locatie: Didamseweg 25C, 7037 DJ Beek

7. Hoe is lunch & drinken geregeld?

Op het kantoor staat elke dag frisdrank en vers fruit waar je elke dag gebruik van mag maken. Lunch moet je zelf meenemen.

8. Is er een stagevergoeding?

Nee, Timeless Design is maar een klein bedrijf en heeft helaas niet de mogelijk een maandelijkse stageperiode te regelen. We proberen wel aan het einde van de stage een kleinigheidje te regelen.

9. Wat zijn de werktijden & pauzes?

Maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00
Eerste pauze: 10:30, 15 minuten
Tweede pauze: 12:00 30 minuten (lunch)
Derde pauze: 15:30 15 minuten

10. Mag er gerookt worden op de stagelocatie?

Liever niet, maar als je echt niet zonder kunt alleen in de grote pauze.

11. Hoe wordt er omgegaan met vakantie en vrije dagen

Tijdens een stageperiode zijn vakantieperiodes zoals bijvoorbeeld een herfstvakantie anders dan tijdens de schoolperiode. Officieel hoor je gewoon aanwezig te zijn op je stageadres. Echter in goed overleg en indien dit niet de verplichte behaalde uren in de weg zit valt er altijd wat te regelen. We proberen hier altijd flexibel in te zijn. Indien je een dag vrij wilt dien je dit minimaal 3 dagen van te voren aan te geven. Indien je meerdere dagen vrij wilt gelieve dit minimaal een week van te voren te vermelden. Indien je een dag eerder weg wilt of iets later wilt beginnen, daar zijn we flexibel in, maar altijd wel in overleg.

12. Zijn er nog andere taken naast schooltaken die ik moet doen?

Naast je schoolopdracht en normale werkzaamheden zal er periodiek gevraagd worden blogberichten te schrijven. Het doel van deze opdracht is onderzoek te doen naar huidige en nieuwe technieken, hierover te lezen, leren en toe te passen en deze kennis over te dragen via een blogbericht die op timelessdesign.nl zal worden gepubliceerd.

Daarnaast we hebben in het pand een schoonmaakrooster waar iedereen aan mee werkt. 1 of maximaal 2 keer per week wordt er gevraagd of je de afwas wilt doen of de kantine wilt schoonmaken. Daarnaast ben je verantwoordelijk dat je eigen werkruimte opgeruimd en schoon is.

13. Zijn er kledingvoorschriften?

We hebben geen speciale voorschriften, al vragen wij je wel om enigszins netjes gekleed te zijn. We willen je vragen om bijvoorbeeld geen heavy metal T-shirts met doodshoofden te dragen.

14. Hoe kom ik bij Timeless Design met het openbaar vervoer?

Vanaf Arnhem Centraal rijden er 4 treinen naar het station Wehl in het uur. Deze rijden elk kwartier en stoppen op alle tussengelegen stations. (Soms kunnen de tijden iets afwijken, bijvoorbeeld om 48 om i.p.v 45, kijk daarom voor vertrek even op ns.nl.) Vanuit Wehl rijdt er een buurtbus naar Loerbeek. Deze rijdt maar 1 keer in het uur. Hij vertrekt steeds om 7 voor het halve uur. Daarom is het het makkelijkst om de trein van kwart voor het hele uur te nemen in Arnhem zodat je een ruime overstaptijd hebt (13 minuten) en enige tijd voor eventuele vertragingen. In Loerbeek moet je uitstappen bij de Didamseweg, dit is gewoon een halte. (Het makkelijke van een buurtbus is dat je tegen de chauffeur moet zeggen waar je heen wil en daarna niet meer hoeft op te letten bij welke halte je bent, de bus stopt gewoon op de aangegeven halte.)

Eenmaal bij de Didamseweg aangekomen loop je deze in en ga je als maar rechtdoor totdat je aan de linkerkant het bedrijfspand van Timeless Design ziet. Deze kun je herkennen aan de vlaggen voor het pand. Deze wandeling duurt ongeveer 10 minuten.

De buurtbus terug naar Wehl vertrekt steeds om kwart over het hele uur vanaf de Didamseweg. (Let op: het is voor de chauffeur soms lastig om je te zien bij de halte, en soms ook lastig om de bus aan te zien komen, dus kijk goed en zwaai een paar keer als de bus niet remt.) Eenmaal op station Wehl heb je weer een ruime overstaptijd (7 minuten) om de trein terug naar Arnhem te pakken.

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring