Unieke en op maat gemaakte webdesign

Ik ontwerp unieke en op maat gemaakte designs voor website die perfect aansluiten op de huisstijl van je bedrijf en perfect aansluiten op je wensen en eisen voor de website.

Altijd een webdesign op maat

Naar mijn mening horen design en techniek altijd te buigen naar de wensen en eisen van de klant en nooit andersom! 

Daarom wordt alles op maat ontworpen en zelf ontwikkeld. Ik werk nooit met standaard templates, widgets, modules of systemen. Zo krijgt u nooit te horen dat uw idee niet uitgewerkt kan worden omdat het systeem of bijhorende template dit niet toelaat.

Zo garandeer ik optimale kwaliteit, flexibiliteit, mogelijkheden en klanttevredenheid.

Ik vind het belangrijk dat ik begrijp wat ik verkoop

Naast het feit dat ik het belangrijk vind dat ik de klanten kan aanbieden wat ze graag willen, is het voor mij enorm belangrijk dat ik ten alle tijden ook ondersteuning en uitbreidingen kan bieden. Dit is de voornaamste reden waarom ik alles op maat ontwerp en ook alles zelf op maat ontwikkel (programmeer).

Zo kom je dus nooit in de verlegenheid dat je een standaard template gebruikt en eigenlijk niet snapt hoe een ander dit heeft opgebouwd en zo dus ook niet de kennis hebt dit te wijzigen, uit te breiden of te repareren wanneer het fout gaat. Dat is reden waarom ik zelf niet werk met al bestaande systemen maar echt alles van begin tot eind op maat ontwerp en ontwikkel.

De kracht van de combinatie van een designer en developer

Doordat ik zowel de kennis heb van het designen maar ook het proces van het ontwikkelen brengt deze unieke combinatie veel voordelen met zich mee. Tijdens het ontwerpen weet ik al precies hoe ik het moet technisch moet opbouwen.

Maar ook andersom, doordat ik technisch weet hoe ik dingen moet opbouwen, kan ik tijdens het ontwerp hier rekening mee houden, waardoor er nooit iets ontworpen wordt dat niet gerealiseerd kan worden.

Deze inzichten en voorbereidingen zorgen voor precisie, is enorm tijdbesparend en heeft hierdoor een zeer voordelige impact op het financiële plaatje.

Het begint met een goed gesprek

Door middel van een goed gesprek waarbij ik enkele simpele vragen stel kan ik een briefing maken waarmee de ontwerpfase kan beginnen. Samen kijken we welke wensen er zijn, welke eisen, welk beeldmateriaal zoals foto's er beschikbaar zijn en wat het doel van de website moet worden.

Met deze informatie ga ik aan de slag. Binnen een korte tijd krijg je het ontwerp al gepresenteerd. Doordat ik het ontwerp volledig zelf maak, kunnen we snel schakelen zodra je nog wat toevoegingen wilt of wijzigingen wilt zien. Je krijgt bij het ontwerp ook een uitgebreide uitleg, zodat je precies weet hoe het tot stand is gekomen, welke strategieën en marketing technieken zijn toegepast en waar allemaal over na is gedacht.

Van ontwerp tot ontwikkeling

Zodra je helemaal tevreden bent over het ontwerp kunnen we starten met de ontwikkeling. Het design wordt vervolgens volledig uitgewerkt tot een klikbare, werkende website. Het is een fantastisch proces waarbij het nog statische ontwerp omgezet wordt tot een interactieve website met animaties, responsive elementen voor tablet en mobiel en communicatietechnieken zoals contact en aanmeldformulieren.

We brengen als het ware het ontwerp tot leven. Tijdens de ontwikkeling plaatsen we alle kennis, ervaring en informatie die je als bedrijf te bieden hebt en zorgen dat het een aanvulling wordt op je bedrijf.

Benieuwd wat ik voor jou kan ontwerpen?

Elke website is net zoals elk bedrijf uniek. Ik ga dus graag met je in gesprek welke mogelijkheden het beste bij je passen. Door middel van een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we alles goed in kaart brengen.

We kunnen het hebben over ontwerp, inhoud van de website, marketing technieken en hoe je goed scoort in de zoekmachines.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me