Visitekaartjes met een uniek ontwerp

Wil je een standaard visitekaartje of liever iets bijzonders?

Visitekaartjes voor het MKB

Visitekaartjes is typisch een zakelijke vorm van communicatie dat niet snel weggaat. Je wilt immers bij elke zakelijk contact iets achter kunnen laten. Bij het geven van een visitekaartje geeft je de klant niet alleen jouw contactgegevens maar je geeft ook een eerste indruk van het bedrijf.

De verzorging van het kaartje is daarom enorm belangrijk. Een visitekaartje hoort naast alle contactgegevens de juiste uitstraling en impressie te geven zodat de klant je onthoudt. Het visitekaartje wordt altijd volledig in jouw huisstijl ontworpen zodat het perfect aansluit op het bedrijfslogo, website en eventuele drukwerk zoals flyers & folders.

Standaard of een speciaal? Ook het drukwerk wordt geregeld!

Visitekaartjes komen in vele opties. Naast het ontwerp van visitekaartjes regel ik ook het drukwerk en dan komen er allerlei mooie mogelijkheden bij.

Kies je voor een standaard visitekaartje? Een visitekaartjes met een beschermlaag tegen krassen en een mooie afwerking. Wellicht wil je net iets meer vertellen op je kaartje als je diensten, of zelfs een visitekaartje gebruiken als afspraakkaartje, dan kan wellicht zelfs een klapkaartje passen. Ga je echt speciaal? Kies dan voor een transparant PVC visitekaartjes. Dan val je zeker op!

Tip: Maak gebruik van een QR-code op je visitekaartjes. Zo kan je klant nog sneller naar de website, of zelfs in één klap al je contactgegevens opslaan.

Bedankt voor je bestelling kaartje

Producten aanbieden via een webshop of je eigen website is de nieuwe norm en klanten krijgen steeds hogere eisen als het gaat om leveringen en bestellingen. Het is steeds duidelijker dat klanten een persoonlijke boodschap bij een bestelling heel erg kunnen waarderen. Deze boodschap kan een simpelweg 'Bedankt voor je bestelling' zijn, maar je kunt het ook commerciëler aanpakken door bijvoorbeeld 10% korting te geven op een volgende bestelling. 

Het gebruik van een visitekaartje hiervoor is een geweldige oplossen en ook nog eens zeer betaalbaar. Het mooie van het formaat van een visitekaartje is dat het zelfs bij kleine pakketjes gemakkelijk mee te sturen is!

Prijzen en mogelijkheden

Natuurlijk is elke situatie en aanvraag uniek en heeft elk ontwerp ook verschillende wensen en eisen. Ik maak daarom graag een prijs op maat op basis van je wensen, zodat je nooit teveel betaald en precies krijgt wat je wilt. Hieronder vind je verschillende prijsschattingen voor diverse ontwerpmogelijkheden. Heb je een unieke aanvraag? Neem dan altijd eerst contact met mij op.
Ontwerpmogelijkheden
Vanaf
Visitekaartje ontwerp
Gevouwen of ongevouwen. Keuze uit 1-2 concepten.
75 - 150 euro
Afspraakkaartje
Visitekaartje met afspraakkaartje gecombineerd. Keuze uit 1-2 concepten.
75 - 150 euro
Bedankt voor je bestellingkaartje
Keuze uit 1-2 concepten.
50 - 100 euro
Visitekaartje ontwerp met speciale opmaak
Voor speciaal drukwerk of drukwerk met speciale laklagen. Keuze uit 1-2 concepten.
125 - 175 euro
Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en drukwerkkosten.

Visitekaartjes laten drukken?

Naast het ontwerp van visitekaartjes help ik bedrijven ook bij het regelen van het drukwerk. Het bestellen van visitekaartjes kan soms ingewikkeld zijn. De drukker biedt veel opties zoals soort bedrukking, dikte en gewicht van het papier en speciale afwerkingen zoals mat of hoogglans laminaat. Ik help bedrijven met het bestellen van het drukwerk en adviseer hierbij welke keuzes het best passen bij de situatie. Ik regel de bestelling, de communicatie en de bezorging. In veel gevallen treed ik ook op als tussenpersoon. Mocht de drukker een fout hebben gemaakt, dan los ik alles op en zorg ik ervoor dat een herdruk geregeld wordt, zodat je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me