Vlaggen, borden & doeken

Ik help bedrijven, winkels en organisaties bij het ontwerp en het regelen van de drukwerk van allerlei soorten vlaggen, borden en doeken.

Ontwerp van bedrijfsvlaggen

Ben je opzoek naar een mooie op maat ontworpen vlag bij uw bedrijfspand of wil je een beachvlag die je kunt plaatsen bij je deur of te gebruiken bij een beurs? Ik help bedrijven met het ontwerpen van een vlag, ongeacht het type en formaat.

Zo kun je kiezen voor de klassieke baniervlag, gevelvlaggen, kioskvlaggen, raamvlaggen en mastvlaggen. Maar ik kan je ook helpen bij het ontwerp en drukwerk van mobiele vlaggen zoals beachvlaggen en mobiele vlaggenmasten voor bijvoorbeeld beurzen, winkels of terrassen. Je krijgt altijd keuze uit verschillende ontwerpen en na het doorgeven van je favoriet design wordt het drukwerk voor je geregeld.

Ontwerp van borden

Ik help bedrijven bij het ontwerpen van borden. Dit kunnen bijvoorbeeld tuinborden zijn voor hoveniers of bouwbedrijven. Locatieborden voor campings en recreatieoorden, of muurborden en parkeerborden voor bedrijfspanden. 

Maar het kunnen ook kleinere bordjes zijn voor bijvoorbeeld bij plaatsing bij/op deuren, kamers of andere ruimtes.

Je krijgt altijd verschillende ontwerpen en vrijwel elk formaat bord kan worden geregeld. De borden worden voorzien van een speciale UV beschermlaag zodat de kwaliteit en kleuren beschermt zijn tegen zonlicht.

Tip: Bij het ontwerp van vlaggen en doeken hou je altijd goed rekening met de afstand van de kijker. Hoe groter de afstand, des te minder detail je kunt gebruiken. Je wilt immers dat iedereen alles goed kan lezen.

Ontwerp voor spandoeken, steigerdoeken en spanframes

Ik help bedrijven bij het ontwerp van allerlei soorten en maten spandoeken. Of deze nu aan de muur worden bevestigd of aan hekwerken. Zo kun je denken aan bouwhekspandoeken, dranghekdoeken, spandoeken voor aan muren of aan frames.

Je krijgt keuze uit verschillende ontwerpen en de doeken worden geleverd in een scheurvast en/of winddoorlatend materiaal. Doeken kunnen ook geleverd worden met montage onderdelen zoals zomen, ringen en tunnels.

Prijzen en mogelijkheden

Natuurlijk is elke situatie en aanvraag uniek en heeft elk ontwerp ook verschillende wensen en eisen. Ik maak daarom graag een prijs op maat op basis van je wensen, zodat je nooit teveel betaald en precies krijgt wat je wilt. Hieronder vind je verschillende prijsschattingen voor diverse ontwerpmogelijkheden. Heb je een unieke aanvraag? Neem dan altijd eerst contact met mij op.
Ontwerpmogelijkheden
Vanaf
Doekontwerp
Alle soorten doeken zoals spandoeken, steigerdoeken en spanframes. Keuze uit 2 ontwerpen
50 - 100 euro
Bordontwerp
Alle soorten borden zoals tuinborden zijn voor hoveniers of bouwbedrijven. Keuze uit 2 ontwerpen
50 - 100 euro
Vlagontwerp
Alle soorten vlaggen zoals baniervlag, gevelvlaggen, kioskvlaggen, raamvlaggen en mastvlaggen. Keuze uit 2 ontwerpen
50 - 100 euro
Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en drukwerkkosten.

Een vlag, bord of doek laten drukken?

Naast het ontwerpen van vlaggen, borden en (span)doeken help ik bedrijven ook bij het regelen van het drukwerk. Het bestellen kan soms ingewikkeld zijn. De drukker biedt veel opties zoals soort bedrukking, dikte en gewicht van het stof/materiaal en speciale afwerkingen zoals zomen en ringen. Ik help bedrijven met het bestellen van het drukwerk en adviseer hierbij welke keuzes het best passen bij de situatie. Ik regel de bestelling, de communicatie en de bezorging. In veel gevallen treed ik ook op als tussenpersoon. Mocht de drukker een fout hebben gemaakt, dan los ik alles op en zorg ik ervoor dat een herdruk geregeld wordt, zodat je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me