Voor ZZP'ers en beginnende bedrijven

Ik help zzp'ers en beginnen bedrijven met een totaalpakket van een logo huisstijl tot een volledige unieke website, het leveren van alle nodige drukwerk en bij het bedenken van een goede start strategie.

Als startende bedrijf ligt er veel druk op je schouders

Voor iedereen is het keihard werken, maar bij ZZP'ers en beginnen bedrijven lijkt dit net een tikkeltje zwaarder te zijn. 

Je moet immers heel veel regelen. Van het bedenken van een bedrijfsstrategie, het regelen van drukwerk zoals visitekaartjes, flyers die je achter kan laten bij klanten, tot het opzetten van je netwerk, regelen van je klantenbestanden etc.

Ik snap heel goed dat een hele uitdaging is om dit te regelen en ook nog is binnen een specifiek budget. Ik besef heel goed dat beginnende bedrijven en zzp'ers efficiënt moeten zijn bij investeringen, daarom denk ik met je mee.

Een realistisch beeld over wat je echt nodig hebt

Ga je je facturen printen? Nee? Nou dan hoef je geen briefpapier of enveloppen te nemen en kun je hierdoor direct besparen op ontwerp en drukwerkkosten. Zelfde geldt voor flyers, folders en brochures. Als jij als bedrijfs zijnde meer een type bent die digitaal dingen verstuurd kun je enorm veel kosten besparen.

Ik zie veel bedrijven die vaak een totaalplaatje hebben wat ze nodig hebben, maar te vaak hierin dingen hebben die ze niet gebruiken, maar wel wilde omdat een beetje de standaard is. Zoals het voorbeeld van briefpapier voor je printer met bijpassende enveloppen.  Maar het kan ook een beheersysteem zijn voor je website, maar misschien heb je wel helemaal geen zin om zelf je site te beheren. Ik maak het mijn missie om te kijken wat je echt nodig hebt om zo het maximale uit je budget en je tijd te halen.

Het doel is alle middelen zo krachtig mogelijk inzetten, voor de perfecte start

Hoe meer tijd ik van je af kan nemen en je kan ondersteunen des te meer tijd jij hebt om je te focussen op werkzaamheden waar je goed in bent. Ik probeer daarom zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, zoals het regelen van het drukwerk wat je nodig hebt. Enige wat je hoeft te doen is het ontwerp goed te keuren en het drukwerk wordt op je mat bezorgt, ik regel de volledige bestelling en bezorging voor je.

En de website? ik help je met het bedenken van een goede marketingstrategie, help je bij het bedenken en schrijven van de teksten en zorg dat op specifieke momenten een snelle controle hoeft te doen. Alles wordt zo gepland en geregeld dat je minimaal belast wordt en maximale tijd hebt voor je bedrijf.

Een totaalpakket op maat

Heb je interesse in een compleet vrijblijvend gesprek waar we exact kijken wat je nodig hebt? Op basis hiervan kan ik je een compleet op maat gemaakt totaalpakket maken dat perfect aansluitend op jouw bedrijf en jouw situatie en met focus op (financiële) efficiëntie

Heb je interesse of heb je een vraag?

Aarzel dan niet contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Je kan mij telefonisch bereiken of per email. Heb je een snelle of korte vraag? Dan kun je mij ook bereiken op WhatsApp via onderstaand mobiele nummer. In de meeste gevallen kan ik direct reageren. Ik help je graag.
Contact opnemen Whatsapp me