U bevindt zich hier: Home » Voordelen

De voordelen van Timeless Design

Waarom verschilt de prijs van de Timeless Design zo veel met de prijs van andere bedrijven uit de regio?
In de meeste gevallen zult u merken dat Timeless Design aanzienlijk goedkoper is dan haar concurrenten. Dit komt door diverse redenen.
De eerste en de meest voornaamste reden is dat mijn uurtarief een stuk lager ligt dan de meeste bedrijven. Dit komt omdat er geen personeelskosten en pandkosten worden berekend. Daarnaast is het niet nodig om telkens het wiel opnieuw uit te vinden. Indien u een contactformulier wilt op uw website, dan kan de basis van een eerder gemaakt script uitkomst bieden. Hierbij krijgt u precies wat u wilt maar tegen een enorm prijsverschil. Als laatste reden verwijs ik naar een stuk expertise en ervaring. Doordat ik dagelijks bezig ben met mijn werk wat tevens ook mijn hobby is, word ik telkens beter en sneller in mijn werk. Hoe minder werk het kost hoe minder u hoeft te betalen.


Werkmethode & Visie

Een gezicht, een aanspreekpunt, een verantwoordelijke
Bedrijven met personeel werken vaak met meerdere medewerkers aan één project. Al hoewel dit de snelheid kan verhogen kan het ook ruis en communicatieproblemen met zich meebrengen. Zo kan het zijn dat u bij de start van het project heeft gesproken met een verkoper of iemand van de marketing afdeling, maar zij zijn vaak niet degene die uw project realiseren. Dit kan erg vervelend zijn, u krijgt telkens te maken met nieuwe gezichten en dan moet u maar hopen dat het gesprek met de verkoper goed doorgecommuniceerd is aan de medewerkers die uw project realiseren. De kansen op fouten zijn groter, de communicatie loopt trager en bij problemen of wijzigen weet u niet wie u moet aanspreken. Bij mij, Frank van der Heijden van Timeless Design gaat dit anders. Doordat ik geen personeel in dienst heb, heeft u maar een gezicht voor u, die gelijk antwoord geeft op uw vragen en kan reageren op uw realisatie vraagstukken zonder hier iemand anders voor te hoeven inschakelen. Zo is de communicatie duidelijker, weet u waar u aan toe bent en heeft u slechts 1 persoon waarmee u contact heeft.


U bent altijd volledig eigenaar van de producten die u aanschaft
U zult misschien denken, dat is toch logisch? U zult uzelf verbazen over hoe vaak dit niet het geval is. De meeste bedrijven leveren u vaak de output, maar niet de bronbestanden. Vaak komt u deze situaties pas tegen zodra u product of dienst bij een ander bedrijf wil neerleggen. U kunt er dan achterkomen dat het bedrijf de bestanden van uw product niet wil vrijgeven of dat eerst uw product moet uitkopen om alle bronbestanden echt in bezit te hebben. Ik heb zelf een hekel aan deze nonsens. U bent voor de volle 100% eigenaar van de producten die u bij mij aanschaft. U krijgt zelfs na oplevering alle bestanden op een gewenst medium opgestuurd. Zo bent u verzekerd dat wat u aanschaft, ook echt van u is.


Hoe wordt er omgegaan met bijkomende kosten?
Altijd eerst in overleg, dat wil ik u gelijk mededelen. Uiteraard kunnen tijdens het project de wensen of situatie wijzigen wat resulteert tot meer werkzaamheden. Ik vind het zelf enorm vervelend om in het duister te tasten als het gaat de kosten, een duidelijk kostenoverzicht is daarom een vereiste, zowel voor mij als voor u. U wordt altijd eerst benaderd als er extra werkzaamheden bijkomen en de kosten worden alleen in rekening gebracht nadat u goed bent geïnformeerd en hierover goedkeuring hebt gegeven. U bent dus altijd verzekerd dat u niet meer betaalt dan de prijs die bij u bekend is.


Ontzorgen, dat is het doel, ook na de oplevering van het project
U krijgt indien het van toepassing is altijd een stappenplan over het projectverloop. U weet precies wanneer en wat van u verwacht word. Daarbij zorg ik ervoor dat u zo min mogelijke werkzaamheden hebt. Zo help ik u bijvoorbeeld bij het schrijven van teksten, het zoeken van afbeeldingen of voorbeelden, of adviseer ik u over de indeling en structuur van het product. Hiervoor worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Deze service draagt bij aan een prettige samenwerking en zorgt ervoor dat u zo min mogelijk tijd hoeft te investeren.
Ook na de oplevering van het project blijf ik periodiek kijken of het gerealiseerde project werkt na wens. Zo kunnen we eventueel enkele ideeën bijschaven of wellicht enkele punten toevoegen voor verbeterende resultaten. Zo zorgen we er samen voor dat uw project uw geld waard is. Bij alle websites krijgt u gratis bezoekerstatistieken om zo te kunnen analyseren of u website goed bezocht wordt. Zo zal ik aan de hand van deze statistieken kijken of er stappen moeten worden ondernomen om de site te verbeteren en kan ik u altijd informeren over het succes van uw website. U hoeft er dus zelf niet naar om te kijken.

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring