U bevindt zich hier: Home » Vormgeving » Flyers

Flyers en folders

Flyers zijn naast internetmarketing de beste manier om uw klanten te informeren over nieuwe producten, diensten en evenementen.

Flyers en folders Het doel van een flyer heeft uiteraard invloed op het formaat en de vormgeving hiervan. Laat u daarom goed informeren in de keuze van uw flyer.

Alle flyers worden volledig in uw huisstijl en naar uw wensen en eisen ontworpen. Hierbij wordt u volledig begeleid bij de invulling en visuele communicatie van de flyer.

Het regelen van het drukwerk

Naast het ontwerp op maat wordt ook het contact met een drukker voor u geregeld. Indien u geen drukker kent zal er een passende drukker voor u geregeld worden. Uw flyer word dus na goedkeuring van het ontwerp voor u besteld en indien van toepassing/gewenst bij uw deur afgeleverd, hiervoor hoeft u verder niets te regelen.

U bent eigenaar van de bronbestanden

U bent altijd volledig eigenaar van alle producten die u besteld. Na de levering kunt u indien u wenst alle bronbestanden via email of elk ander medium ontvangen.

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring