U bevindt zich hier: Home » Websites

Unieke webdesigns

Bent u opzoek naar iemand die op een professionele en stijlvolle manier uw website weer op de kaart zet en hierbij rekening houdt met uw wensen, meedenkt over ideeën en mogelijkheden voor uw website en daarbij een zeer aantrekkelijk tarief hanteert?

Unieke  webdesigns
Basispakket
Website vanaf
€ 995,- Excl. BTW
Dan is Timeless Design uw beste keuze. Elk website ontwerp dat wordt aangeleverd is een compleet uniek ontwerp dat van begin tot eind zelf is ontworpen. U krijgt dus altijd een uniek ontwerp die niemand anders heeft en die u nergens op het web zult vinden. Bij elk ontwerp wordt ook rekening gehouden met de huidige webtrends, zodat het ontwerp goed aansluit op hedendaagse wensen van de bezoeker.

Lees verder

Wat zit er in het Website basispakket?

Dit pakket is ideaal voor beginnende bedrijven, zzp'ers en kleinere websites. In dit website basispakket krijgt u een volledig website van uniek ontwerp tot online versie. U krijgt een op maat gemaakt design voor uw website. Uw ontwerp wordt gerealiseerd voor pc, tablet en mobiel, uw website wordt toegevoegd aan alle zoekmachines en wordt gekoppelde aan statistieken zodat u exact uw bezoekersaantallen kunt analyseren.

Inhoud:
Daarnaast kunt u nog kiezen om zelf de inhoud van uw website te kunnen beheren via een CMS systeem of dat je het onderhoud door ons laat verlopen. Het basispakket is exclusief hosting.

Bekijk alle pakketten

Een overzicht van alle diensten & werkzaamheden

  • Content Management
  • Maatwerk programmering
  • Web Applicaties
  • Mobile Web Apps
  • Web formulieren
Websites voor Smartphones & Tablets

Websites voor Smartphones & Tablets

Met responsive design maak je de website perfect passend op Smartphones & Tablets

Responsive design is een websitetechniek waarbij de breedte en hoogte van de pc of mobiele media van de bezoeker continu wordt gemonitord en waarbij de website zich hierop live aanpast. Responsive design is een geweldige oplossing om uw website op elke pc en mobiele media volledig en goed zichtbaar te maken, ongeacht het systeem, de breedte van de monitor of ingestelde resolutie

Lees verder

Website animaties

Breng uw site tot leven door subtiele, bewegende en functionele animaties toe te voegen.

Website animaties Denk hierbij aan afbeeldingen die in elkaar overlopen, bewegende quote's, unique selling points, verborgen teksten of uitleg die zichtbaar worden na een bepaalde actie of klik. Deze animaties kunnen op vrijwel elke website geïnstalleerd worden en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees verder

Ontwikkeling van websites

Ik heb mij gespecialiseerd in alle webtechnieken zodat ik elk ontwerp volledig en zelfstandig kan realiseren.

Ontwikkeling van websites Door de ontwerpkant en de technische kant te combineren kan ik u dus altijd van dienst zijn en hoeft u niet op zoek naar een techneut. Daarbij kan ik u zelfs de mogelijkheid geven om zelf de inhoud van uw website te beheren door middel van een Content Management Systeem waarbij maatwerk uitbreidingen ook een mogelijkheid is.

Lees verder

Zelf uw site beheren met een CMS

Bent u van plan regelmatig items toe te voegen op uw website en heeft u geen zin daar telkens iemand voor in te schakelen?

Content Management Systeem Een content management systeem is een online systeem die de beheerder van de site de mogelijkheid geeft zelf de tekstuele inhoud van de site te wijzigen en te beheren. Timeless Design heeft een eigen gemaakt CMS die hiervoor perfect aansluit op uw wensen.

Marketing voor uw site

Bij het maken van een website wordt je al gauw overrompeld met mogelijkheden van het web en kan het zijn dat je de weg niet meer weet in deze doolhof van techniek.

Marketing Termen als Social Media, conversie en SEO optimalisatie maken het er allemaal niet makkelijker op. Wilt u rustig rond de tafel zitten met iemand die u eerlijk en realistisch advies geeft over de mogelijkheden van u website en de tijd en moeite neemt al uw vragen te beantwoorden, neem dan met mij contact op.

Lees verder

Optimalisatie voor zoekmachines

Alle websites die ontwikkeld worden kunnen tot wel 75 verschillende punten geoptimaliseerd worden.

Optimalisatie voor zoekmachines Minstens 1 keer per jaar worden de regels van zoekmachines, zoals Google, gewijzigd. Hiermee zorgen ze ervoor dat de zoekmachineresultaten zo nauwkeurig mogelijk passen bij de zoekopdracht van de internetter. Alle websites die ontwikkeld worden kunnen tot wel 75 verschillende punten geoptimaliseerd worden. Doordat naast het ontwerp van uw website ook de volledige ontwikkeling verzorgd kan worden, bent verzekerd dat uw website voldoet aan alle benodigde eisen en regels die gesteld worden door zoekmachines.

Lees verder

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring