U bevindt zich hier: Home » Websites » Advies bij webteksten

Welke teksten plaats ik op mijn website?

Het meest belangrijke van uw website is uiteraard de inhoud. U wilt de bezoeker alle informatie geven over uw diensten en producten, maar zonder hierbij de bezoeker te overladen met informatie en wellicht de bezoeker weg te jagen.

U bereikt dit doel door een combinatie te maken van een duidelijk indeling van uw website en goed geschreven 'zoekmachine-sterke' teksten. Door eerst een goede inventarisatie te maken van alle informatie die u kunt aanbieden en daarna een duidelijk plan te schrijven over hoe u deze informatie op een goede manier aanbiedt is de perfecte manier om uw website succesvol te maken.

Hoe schrijf ik 'zoekmachine-sterke' teksten?

Een 'zoekmachine-sterke' tekst bestaat niet alleen uit een combinatie van juiste trefwoorden. De indeling van alinea's, gebruik van koppen & titels, afbeeldingen, linkjes maar ook leesbaarheid en gebruiksgemak hebben allemaal impact op uw zoekmachinescore.

Zoekmachine kijken niet alleen meer naar de technische aspecten en trefwoorden van uw teksten maar juist ook naar het leesgemak en hoe uw site wordt beoordeeld via bijvoorbeeld Social Media.

Daarnaast moet er een goede balans gevonden worden tussen hoeveel teksten u aanbiedt en hoeveel informatie u op andere pagina's verdeelt.

Welke doelgroep spreekt u aan?

Schrijft u uw teksten formeel of juist informeel? Houdt u rekening met het kennisniveau en de leeftijd van uw bezoeker? Via welk medium communiceert u, via het web of ook via mobiele platformen? Als u wilt dat de teksten op uw website gelezen wordt moet er goed nagedacht worden over de doelgroep maar ook via welk medium uw website wordt bezocht.

De inhoud van uw website bepaald het succes

Bij het schrijven van teksten moet u rekening houden met ontzettend veel dingen: 'zoekmachine-sterke' trefwoorden, indeling, titels, leesbaarheid, doelgroep, medium en meer.

Laat mij u begeleiden bij het schrijven van de webteksten zodat u aan alle eisen voldoet. Ik vertel u precies waar u op moet letten en begeleid u tijdens het schrijfproces.

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring