Webanimaties verrijken uw website

De mogelijkheden zijn eindeloos...

U bevindt zich hier: Home » Websites » Animaties

Website animaties

Breng uw site tot leven door subtiele, bewegende en functionele animaties toe te voegen.

Website animaties Denk hierbij aan afbeeldingen die in elkaar overlopen, bewegende quote's, unique selling points, verborgen teksten of uitleg die zichtbaar worden na een bepaalde actie of klik. Deze animaties kunnen op vrijwel elke website geïnstalleerd worden en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Realistische animaties

Maak uw website dynamisch & interactief

Website animaties Webanimaties zijn ideaal voor het verplaatsen en bewegen van elementen en onderdelen op uw website. Realistische animaties zijn een geweldige toevoeging aan uw site om uw website dynamisch en interactief te maken.

De mogelijkheden zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan bewegende wolken, bewegend gras, draaiende wielen etc.

Realistische animaties zijn ideaal ter introductie van een pagina of product.

Interactieve banners

Meer structuur, overzicht en gebruiksvriendelijkheid

Website animaties Het is soms lastig balans te vinden tussen de hoeveelheid informatie dat de bezoeker direct ziet bij het openen van de site en de beschikbare ruimte binnen het ontwerp. Bij te veel informatie wordt de site al gauw druk en chaotisch, waardoor de bezoeker wellicht afgeschrikt. Bij te weinig informatie krijgt de klant wellicht niet de informatie te zien van alle belangrijke diensten en/of producten.

Met een interactieve banner wordt om de x aantal seconden een nieuwe afbeelding met animatie laten zien. Hierdoor krijgt de bezoeker in korte tijd meer informatie te zien, zonder hierbij een drukte te creeeren.

Gebruiksvriendelijke formulieren

Gebruiksgemak door duidelijkheid en zekerheid van de gebruiker

Website animaties Bij het invullen van een formulier is gebruiksgemak erg belangrijk. Door middel van feedfoward creeer je duidelijkheid en zekerheid. Bij feedback krijgt de bezoeker pas informatie nadat hij informatie heeft verzonden, door bijvoorbeeld op de knop verzenden te drukken. Bij feedfoward krijgt de bezoeker tijdens het typen gelijk feedback of de velden goed zijn ingevuld.

Daarnaast kan het fijn zijn om informatie te verbergen, doordat deze bijvoorbeeld afhankelijk zijn van bepaalde antwoorden voordat deze van toepassing zijn. Indien het formulier veel vragen heeft is het voor de bezoeker ook fijn als dit in stappen ingedeeld wordt, om zo te voorkomen dat de bezoeker gedemotiveerd word om de vragen in te vullen.

Mouseover effecten

Maakt uw call to action knoppen duidelijker

Website animaties Soms is het tonen van gedetailleerde informatie pas relevant voor de bezoeker zodra er interesse is. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde informatie over een product, of een productpakket. Alle gedetailleerde informatie gelijk tonen kan chaotisch overkomen. Het is voor de bezoeker veel fijner als deze informatie pas zichtbaar is als de bezoeker met de muis over het product gaat.

Naast het zichtbaar/onzichtbaar maken van informatie bij een mouseover, kun je met websiteanimaties ook buttons veel aantrekkelijke maken. Zo zorgt u ervoor dat alle Call To Actions beter zichtbaar zijn en u de conversie van de website verhoogd.

jQuery, CSS3 & HTML 5, geen Flash!

Misschien heeft u weleens gehoord van Flash. Een programma dat u de mogelijkheid geeft interactieve animaties te maken voor uw website. U moet weten dat Flash enorm verouderd is en enige beveiligingsrisico's met zich meebrengt. Het alternatief is de programmeertaal jQuery, waarbij dezelfde mogelijkheden kan worden aangeboden, maar zonder veiligheidsrisico's en op elke pc, tablet en smarthphone zichtbaar is. Daarbij heeft jQuery als extra voordeel, dat alles goed geïndexeerd wordt bij zoekmachines, wat een gunstig effect heeft op uw zoekmachineresultaten.

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring