U bevindt zich hier: Home » Websites » Content Management Systeem

Wat is een Content Management Systeem?

Bent u van plan regelmatig items toe te voegen op uw website en heeft u geen zin daar telkens iemand voor in te schakelen? Een content management systeem is een online systeem die de beheerder van de site de mogelijkheid geeft zelf de tekstuele inhoud van de site te wijzigen en te beheren. Timeless Design heeft een eigen gemaakt CMS die hiervoor perfect aansluit op uw wensen.

CMS: Webpagina's

U krijgt volledig beheer over de teksten van uw website. Het CMS biedt u de mogelijkheid zelf pagina's aan te maken en te vullen met teksten, plaatjes en documenten.

Het systeem werkt met een 'Rich text-editor'. Deze editor biedt u de onder andere de mogelijkheid uw teksten op te maken, uit te lijnen, tabellen aan te maken, afbeeldingen, documenten, video's en links toe te voegen.

CMS: Navigatie

Het CMS geeft u de mogelijkheid de navigatie van uw website te beheren en hierdoor krijgt u volledig beheer over de indeling van uw website. U kunt zelf navigatie-items aanmaken die u bijvoorbeeld kunt laten linken naar uw webpagina's, nieuwsberichten, documenten of externe links. U kunt ook de volgorde van de navigatie-items bepalen of deze groeperen en hierbij uw navigatie van een submenu voorzien.

CMS: Nieuwsberichten

In het CMS kunt u ook gemakkelijk nieuwsberichten aanmaken.
Bij uw nieuwsberichten krijgt u de zelfde beheermogelijkheden die u krijgt bij uw webpagina's. U kunt uw nieuwberichten dus gemakkelijk vullen met tekst, afbeeldingen, video's en documenten. Alle berichten worden automatisch getoond op de website en eventueel automatisch gearchiveerd. Uw nieuwsberichten worden automatisch zichtbaar en onzichtbaar gemaakt door middel van een ingebouwd activatiesysteem. U kunt zelf instellen vanaf en tot welke datum uw nieuwsberichten zichtbaar mogen zijn. U kunt dit uiteraard ook handmatig beheren. Zo heeft u volledig beheer over uw nieuwsberichten, acties en aanbiedingen en zijn deze alleen zichtbaar wanneer u dit wilt.

CMS: Foto's, bestanden & albums

U kunt gemakkelijk foto's en bestanden toevoegen aan het systeem.
Alle geüploade foto's en bestanden worden volledig verweven door het systeem en kunt u gebruiken voor het vullen van uw webpagina's, gebruiken voor uw nieuwsberichten en om linkjes te maken naar uw documenten.

Wilt u uw foto's en/of video's samenvoegen tot een album? Geen probleem! Met het CMS kunt u gemakkelijk een album aanmaken en vullen met foto's en video's. Het CMS systeem werkt met Youtube video's en slechts het toevoegen van een link is voldoende om uw video's in het album te plaatsen. Het CMS systeem werkt met een actief en non-actief status systeem. Alle albums die u markeert als actief worden automatisch getoond op de website, en bij alle non-actieve albums krijgt u rustig de tijd deze te vullen voordat u deze online wilt plaatsen.

CMS: Contactgegevens

U heeft volledig beheer over uw adresgegevens, contactgegevens openingstijden en Social Media accounts. Het systeem herkent zelf welke gegevens u heeft ingevuld en toont alleen deze gegevens op de website. De door u ingevuld gegevens worden automatisch op de contactpagina weergegeven.

Dit CMS is SEO geoptimaliseerd

De techniek achter dit Content Management Systeem is volledig geoptimaliseerd volgens de laatste zoekmachineregels. Daarnaast wordt u volledig begeleid in het schrijven van optimale titels en zoekmachinebeschrijving. Zo kunt u bijvoorbeeld meten of u voldoende tekens en woorden gebruikt in uw titel en zoekmachine beschrijving.

Content Management Systeem op maat

Doordat ik dit systeem zelf heb ontwikkeld, zijn uitbreidingen gemakkelijk en efficiënt toe te passen en kan alles op basis van uw wensen gemaakt en ingesteld worden.

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring