U bevindt zich hier: Home » Websites » Google Analytics

Google Analytics: Statistieken van uw website:

Google Analytics is een gratis dienst van Google die u de mogelijkheid geeft de bezoeker van u website te volgen en het bezoekgedrag te registreren. U krijgt informatie over de bezoekersaantallen, welke pagina's er worden bekeken, hoelang ze deze pagina's bekijken, hoe ze op uw website zijn gekomen en nog veel meer. Deze statistieken zijn enorm nuttig om erachter de wensen van uw online doelgroep zijn welke onderdelen van uw website goed bezocht worden.

Het surfgedrag van uw bezoekers

Google Analytics geeft u een uitstekend overzicht welke pagina's er bezocht worden. Maar ook hoelang ze op deze pagina's blijven, hoe ze hier terrecht zijn gekomen en wat de volgende stap is van het surfen. U kunt precies achterhalen of uw aanbieding, actie of pagina die u online geplaatst heeft goed bekeken wordt en met deze resultaten krijgt u inzicht of de investering het waard was en of u uw online strategie moet aanpassen voor betere resultaten.

Hoelang blijven ze op uw website?

Het is erg interessant om te weten hoelang uw bezoekers op uw website blijven en hoe lang ze op een specifieke pagina blijven. Het kan u informatie geven over het leesgedrag en het surfgedrag van de bezoeker. Zo kunt u bijvoorbeeld achterhalen welke pagina's het populairst zijn en welke minder worden bekeken. Dit kan u een goede inzicht geven over de wensen van uw doelgroep, maar ook over het succes van uw website.

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring