U bevindt zich hier: Home » Websites » Marketing

Marketing voor uw site

Bij het maken van een website wordt je al gauw overrompeld met mogelijkheden van het web en kan het zijn dat je de weg niet meer weet in deze doolhof van techniek.

Marketing Termen als Social Media, conversie en SEO optimalisatie maken het er allemaal niet makkelijker op. Wilt u rustig rond de tafel zitten met iemand die u eerlijk en realistisch advies geeft over de mogelijkheden van u website en de tijd en moeite neemt al uw vragen te beantwoorden, neem dan met ons contact op.

Advies over de inhoud van uw website

Het schrijven van websiteteksten heeft twee doelen.
Als eerste en het meest belangrijkste, het informeren van de bezoekers. Als tweede doel is dat de teksten zo zijn geschreven dat het de juiste kernwoorden bevat voor goede zoekmachineresultaten. Naast informatieve onderdelen wilt u ook vaak interactie, ofwel contact met uw bezoeker, maar welke mogelijkheden zijn hiervoor beschikbaar? Uw doelgroep, beschikbare informatie en het doel van de website hebben allemaal impact op de mogelijkheden. Laat u daarom goed informeren welke mogelijkheden bij uw website van toepassing zijn.

Communicatie & interactie met uw bezoekers

Heeft u al bedacht welke informatie u op uw site gaat aanbieden? Dan is het tijd om te bedenken hoe deze informatie wordt weergegeven. Schrijft u uw teksten formeel of juist informeel? Houdt u rekening met het kennisniveau en de leeftijd van uw bezoeker? Via welk medium communiceert u, via het web of ook via mobiele platformen?

Dit zijn slechts enkele punten waar rekening mee wordt gehouden als wij u helpen bij het bepalen van de communicatie op uw website.

Het bepalen van marketingdoelen

Is het doel het informeren van uw bezoekers? Of het werven van nieuwe klanten?
Of wilt u dat uw product of dienst beter verkocht wordt?

Als het doel helder is, kan de website, de teksten en mogelijkheden er volledig op worden aangepast.

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring