U bevindt zich hier: Home » Websites

Ontwikkeling van websites

Ik heb mij gespecialiseerd in alle webtechnieken zodat ik elk ontwerp volledig en zelfstandig kan realiseren.

Ontwikkeling van websites Door de ontwerpkant en de technische kant te combineren kan ik u dus altijd van dienst zijn en hoeft u niet op zoek naar een techneut. Daarbij kan ik u zelfs de mogelijkheid geven om zelf de inhoud van uw website te beheren door middel van een Content Management Systeem waarbij maatwerk uitbreidingen ook een mogelijkheid is.

Content Management Systeem

Bent u van plan regelmatig items toe te voegen op uw website en heeft u geen zin daar telkens iemand voor in te schakelen? Een content management systeem is een online systeem die de beheerder van de site de mogelijkheid geeft zelf de tekstuele inhoud van de site te wijzigen en te beheren. Timeless Design heeft een eigen gemaakt CMS die hiervoor perfect aansluit op uw wensen.

CMS Mogelijkheden

Maatwerk programmering

In de afgelopen jaren heb ik mij goed verdiept in de programmeermogelijkheden van het web en heb ik me o.a. gespecialiseerd in de programmeertalen PHP en MYSQL. Met deze programmeertalen kan ik vrijwel elk soort systeem voor u maken, of het nu gaat om een formulier met e-mailafhandeling, een inlogsysteem met leden of een bestelsysteem, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan ik naast het ontwerp en de realisatie van de website ook de complete technische kant van de website voor u afhandelen.

HTML, CSS, jQuery & PHP

Als het ontwerp van uw website voltooid is, moet de site omgezet worden. Met "omzetten" wordt bedoelt dat het ontwerp gebouwd wordt naar een compleet werkende website. Door de technieken HTML, CSS, jQuery & PHP te combineren heb ik alle mogelijke kennis bij de hand om alle ontwerpen en alle functionaliteiten zelf te maken. Zo bouw ik niet alleen het design, de inhoud en het menu naar een werkende framework, maar programmeer en bedenk ik ook alle website animaties en programmeer ik alle functionaliteiten van de site. Alle technieken die komen kijken bij de website kan ik voor u regelen.

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring