U bevindt zich hier: Home » Websites » Social Media

Social Media: Voor wie, wat en waarom?

Social Media, zoals Twitter, Facebook of LinkedIn, is niet alleen een toevoeging voor uw klantencontacten, maar kan ook een goede toevoeging zijn voor uw website. Als bezoekers uw website via Social Media delen, kan dit enorme impact hebben op uw zoekmachineresultaten.

Hulp bij het aanmelden en instellen

Heeft u hulp nodig bij het aanmaken van Social Media accounts zoals Facebook, LinkedIn of Twitter. Wilt u uw accounts opleuken met mooie en passende avatars, achtergronden en kleuren. Wilt u uw accounts aan elkaar koppelen of zoekt u software waarmee u uw accounts beter kunt beheren? Dan kunnen wij u van dienst zijn.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.1 op 1 Social Media Cursus

Wij zien dat sommige van onze klanten moeite hebben met het beginnen met Social Media. Vaak weten ze niet waar ze moeten beginnen, hebben ze geen idee waarover ze moeten praten en zijn ze bang dat ze het fout doen. Wij bieden u een 1 op 1 cursus. In deze cursus leggen wij u op een simpele manier uit hoe twitter werkt en helpen wij u bij het instellen van uw account en profiel. Niet alleen dat, wij helpen u gelijk op weg door een op uw bedrijf gerichte lijst met voorbeelden te maken. Daarnaast krijgt u de eerste weken volledige begeleiding zodra u met Twitter begint.

Social Media op uw website

U kunt uw berichten uw Twitter of Facebook account op diverse manieren tonen op uw website. Zo kunt u bijvoorbeeld uw laatste 5 berichten tonen of berichten tonen die een bepaald onderwerp (tag) bevat. Daarnaast kunt u ook deelmogelijkheden op uw site plaatsen. Met deelmogelijkheden kunnen bezoekers uw website een waardering geven of delen met hun contacten of emailen naar een vriend. Zo maken uw bezoekers reclame voor uw website, wat een gunstig effect voor uw zoekmachineresultaten met zich mee brengt.

Een vrijblijvende offerte?

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of bent u op zoek naar vrijblijvend advies voor uw website en/of drukwerk? Dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen.
Timeless Design
Annie M.G. Schmidtstraat 16
6921 TP Duiven
Gelderland
T.A.V. Frank van der Heijden
Tel: 0316 - 2000 16
Mobiel 06 53541887
E-mail: info@timelessdesign.nl
naar
boven
Copyright © Timeless Design 2014 | Alle rechten voorbehouden   |   Privacy Verklaring   |   Cookie Verklaring